Onze service

Wanneer u uw object stalt bij Tielemans Caravanstalling kunt u rekenen op een uitstekende service. U kunt van de volgende services gebruik maken:

Persoonlijke Poortcode

Elke klant krijgt een persoonlijke code om zelf de elektrische poort te openen, zodat u uw caravan goed beveiligd achter de poort kunt plaatsen. U kunt uw caravan dan op een door u zelf vast te stellen tijdstip ophalen én brengen. Na drie minuten sluit de poort automatisch, als u de code opnieuw invoert opent de poort weer.

Onderhouds service

Indien gewenst kunt u uw caravan in het winterseizoen gratis op laten halen voor een onderhoudsbeurt of keuring. Deze service wordt verleend door Caravancentrum Boekel. Kijk ook eens op hun website. Caravancentrum Boekel komt uw caravan dan bij de stalling ophalen en terugbrengen. U heeft hierdoor weer een zorg minder.

Schadeherstel service

Heeft u schade opgelopen aan uw caravan? Dat is geen probleem. In samenwerking met Van Haandel Schadeherstel wordt voor u alles snel gerepareerd. De caravan wordt na de reparatie weer terug in de stalling geplaatst.  Van Haandel Schadeherstel is specialist in het herstellen van schades aan een caravan en zijn de uitvinders van Profile Repair Caravanwandherstel.

Haal en brengsysteem via onze website

Wij maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Daarom hebben wij een uniek systeem voor u ontwikkeld om aan te geven wanneer u uw caravan wilt komen halen of brengen. En dit alles via onze website. Dus u hoeft niet te bellen of te mailen om haal/breng afspraken te maken. Maak gebruik van ons portal en u kunt heel eenvoudig aangeven wanneer u wilt komen. Brengen kunt u zelfs dezelfde dag!

7 dagen per week: dus óók op zondag

Aangeven dat u uw caravan wilt komen halen of brengen is al gemakkelijk. Maar dit kunt u doen op de dag dat het u het beste uitkomt. Dus ook op zondag!

Ophaalservice: Gratis ophalen

U kunt uw caravan onbeperkt gratis ophalen van maart tot en met september. U hoeft enkel maar aan ons door te geven op welke dag u komt, dan zorgen wij dat uw caravan klaar staat achter de poort. Dit kunt u eenvoudig via onze website. In de maanden december, januari en februari vinden we het fijn als u een ophaalverzoek 1 week van te voren doorgeeft. U mag uw personenauto gratis achter de poort laten staan.

Stroompunten

Onze stalling is voorzien van laadpunten voor uw camper. Wij kunnen uw camper voorzien van stroom. Voor het opladen wordt per jaar € 20,- in rekening gebracht.