Onze ruimte

Onze stallingsruimte is een voormalige groentekas. Dit brengt aanzienlijke voordelen met zich mee!

Welke voordelen heeft de stallingsruimte?

Door de efficiënte indeling is er een ruim gangpad beschikbaar voor het manoeuvreren van de objecten.Tevens is de ruimte door het gebruik van de technieken uit de glastuinbouw uitstekend geventileerd. De kas maakt onderdeel uit van het terrein van Tielemans Groentekwekerij.

Hoe is de beveiliging van de stallingsruimte?

De stalling is aangesloten op de beveiliging van Tielemans Groentekwekerij, inclusief o.a. de brand- en inbraak alarmsystemen. Tevens is er een bewakingscamera aanwezig. Daarnaast is er altijd iemand om een oogje in het zeil te houden, omdat de groentekwekerij volop in bedrijf is. Uiteraard kan enkel de stallinghouder toegang verkrijgen tot de stallingsruimte. Om de beveiliging compleet te maken is er een grote toegangspoort voor de stallingsingang geplaatst. De toegangspoort is permanent afgesloten.

Hoe is de inrichting van de stallingsruimte?

De stallingsruimte is voorzien van een zonwerende isolatie en bestrating. Om toegang te verkrijgen tot de toegangsdeur van de ruimte moet eerst de poort worden gepasseerd. Aan weerszijden van de stallingsruimte is opslag van objecten mogelijk. Deze indeling geeft een grote bewegingsvrijheid op het centrale gangpad voor het manoeuvreren van de objecten. Bekijk ook de foto’s om een impressie te krijgen van de stallingsruimte!